Företaget Waxy är i framkant med att ha moderniserat biltvättstekniken samt underlättat själva processen med kunderna genom snabba biltvätts drop-ins där långa köer med väntan är obefintlig. Waxy anläggningar går att hitta i Södertälje, Kungens Kurva, Uppsala och Norrtälje.

Waxy erbjuder både invändig och utvändig tvätt av bilar. Kapaciteten är stor och därav slipper du som kund köer och dylikt. Waxy anläggningar klarar upp till 60 bilar i timmen där en biltvätt tar ca 7 minuter. Vad som gör Waxy unikt är dess moderna tvätteknik som garanterar ett utmärkt resultat med en skinande bil efter tvätten. Känslan du får med dig som kund om du tvättar bilen både in- och utvändigt är att den är som ny när du lämnar anläggningen. Möjligheten att tvätta lastbilar finns också på Waxy. Företaget Waxy följer utvecklingen och använder sig av miljövänliga produkter samt kemikalier som är svanen märkta. Det finns en rad olika tjänster som du som kund har att välja bland hos Waxy, dessa skall vi ta oss en närmare titt på.

tvätta bilen

Tjänster hos Waxy

Bilrekond – Detta innebär i korta drag en mer noggrann och utförlig rengöring av din bil, både in- och utvändigt. För rengöringen inuti bilen kommer en lufttryckspistol att användas för bästa resultat. Utvändigt kommer bilen att vaxas och poleras för en ny och fräsch ”look”.

Biltvätt – Biltvätten hos Waxy är innovativ och tidseffektiv utan köer. Dessa biltvättar använder sig av den senaste teknologin och ligger i framkant i jämförelse med många andra. Avfettning och högtryckstvätten kommer ta bort hårt sittande smuts på alla ytor samt skona lacken i samma veva. Som vi tidigare nämnt så tar en utvändig biltvätt ca 7 minuter. Vill du ha både en utvändig och invändig tvätt så görs detta på 30 minuter. Möjligheten finns även till en mer utförlig biltvätt både in- och utvändigt där avtorkning ingår på 45 minuter. Utöver personbilar så tvättas även lastbilar.

Lackförsegling – När en lackförsegling görs så ger det din bil ett extra skydd. Bilens yta blir mer härdad och ett starkare skydd mot yttre påfrestningar skapas. En lackförsegling skyddar din bil mot hårt väder, solljus, stenar och grus som studsar mot bilen samt en hel del andra faktorer. Gör du en lackförsegling så kommer din bil att hålla i flera år mot yttre omständigheter. Det görs två olika lackförseglingar hos Waxy. Ena lackförseglingen är en grundläggande försegling medan den andra är mer omfattande och håller längre.

Lastbilstvätt – Denna innovativa biltvätt är för de tyngre fordonen. Hos Waxy kan du tvätta din lastbil, buss eller långtradare. Dessa tvätt-gator är enorma för att ge de stora fordonen den plats de behöver för bästa resultat. En tvätt omfattas av 8 olika moment vilket i sin tur ger ditt fordon ett nytt ansikte.

Motortvätt – Motortvätten hos Waxy görs till ett överkomligt pris vilket förlänger livslängden för din bil. En motortvätt är en investering som i det stora hela handlar om att göra rent allt under bilens motorhuvud. I de flesta fall genererar även en motortvätt bilens körning då motorn kommer att dra jämnare. Dessutom minimeras risken för brand i motorn samt att avgasvärdena blir bättre.